Beschrijving

WEGENS ENORME BELANGSTELLING IS HET MAKEN VAN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN NIET MEER MOGELIJK

Op loopafstand van de mooie binnenstad van Deventer ligt deze woning aan de Oude Holterweg. Bij deze woning valt gelijk de aansprekende en geliefde vooroorlogse bouw met de daarbij behorende accenten op. 
Door de aandacht van de huidige bewoners verkeerd deze woning ondanks haar leeftijd in een zeer goede staat van onderhoud en dat is iets wat je gelijk ziet wanneer je bij de woning aankomt. 
Daarnaast is de locatie van deze woning ook zeker het vermelden waard. In een wijk met een mooie mix tussen oud- en nieuwbouw en met alle voorzieningen binnen handbereik.  

HIGHLIGHTS:

-	Geliefde jaren 30 bouwstijl
-	Zeer goed onderhouden
-	Ruime badkamer
-	Drie slaapkamers

Begane grond

Via de voordeur komen we binnen in de hal waar je gelijk een warm gevoel bij de woning krijgt. Dit gevoel wordt veroorzaakt door de zon die door het glas-in-lood in de hal schijnt. In de hal tref je het toilet, de toegang tot de kelder, keuken en de woonkamer aan. Tevens vind je hier de trapopgang naar de eerste verdieping. 

Eenmaal in de woonkamer aangekomen vallen hier duidelijk de accenten van de woning op. Een erker met glas-in-lood, originele schouw, ornamenten en sierlijsten zijn onderdelen die in de afgelopen 85 jaar bewaard gebleven zijn. Via de dubbele tuindeuren heb je toegang tot de tuin wat met mooi weer een heerlijk verlengstuk van de woonkamer is.

Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken wat voor deze bouwperiode kenmerkend is. De huidige eigenaren hebben een aantal jaren geleden de keuken vernieuwd. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en voldoende opbergruimte.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers en een badkamer. De twee slaapkamers én de badkamer zijn voorzien van een dakkapel, waardoor de ruimte optimaal benut is. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, 2e toilet en wastafel. Wat ook fijn aan deze woning is zijn de vaste kasten die in de slaapkamers aanwezig zijn. Dit geeft voldoende ruimte om kleding op te bergen en de paneeldeuren passen helemaal in de stijl van de woning. Op de overloop is een vaste kast aanwezig waar tevens de CV ketel in opgeborgen is.

Tweede verdieping

Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar de 3e slaapkamer aanwezig is. De dakkapel zorgt voor veel ruimte en licht en aan de zijkant is achter knieschotten ruimte voor het opbergen van spullen.

Kenmerken