BRIQS Makelaardij
BRIQS Makelaardij

Wonen in de Vlindertuin? De inschrijving start vrijdag 19 maart!

 

Eindelijk is het zo ver! Op vrijdag 19 maart van 15.00 – 18.00 uur start de verkoop van de 10 twee-onder-één kapwoningen die gerealiseerd gaan worden op het historische fabrieksterrein van Auping. 

Op deze dag kun je bij BRIQS Makelaardij een goodie bag komen ophalen met daarin o.a. de brochure, de prijslijst van de woningen en natuurlijk niet te vergeten het inschrijfformulier. Daarnaast is op deze dag Ivonne Fijlstra bij ons op kantoor aanwezig. Ivonne is financieel adviseur bij de Rabobank en kan je gelijk wat vertellen over je financiële mogelijkheden. In de week na de inschrijving staan de financieel adviseurs van de Rabobank klaar om je te helpen. Binnen 24 uur heb je een afspraak en binnen 48 uur zorgen zij ervoor dat je de financiële check hebt ontvangen. Hoe beter je bent voor bereidt hoe groter de kans is dat je één van deze mooie woningen krijgt toegewezen.

Graag willen we weten wanneer je bij ons langs komt. Je kunt uit onderstaande tijdsblokken kiezen en je voorkeur kenbaar maken door een mailtje te sturen naar c.mandersloot@efy-group.nl.

Tijdsblok 1 van 15:00 – 16:00 uur
Tijdsblok 2 van 16:00 – 17:00 uur
Tijdsblok 3 van 17:00 – 18:00 uur

vlindertuin

auping

auping